cartell_curs_cuina_2024_ultimes_places
01 de de febrer de 2024
Últimes places disponibles per la curs de cuina professional
Més informació i inscripcions a les oficines de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament

Encara esteu a temps de sol·licitar alguna de les places del curs de cuina professional que han posat en marxa els serveis de l'Ajuntament de Picanya amb la col·laboració i suport de la Generalitat Valenciana i el Ministeri d'Educació i Formació Professional.

Este curs té la intenció de formar a persones que desitgen trobar al món de la restauració i l'hostaleria un oportunitat d'ocupació.

La formació és gratuïta i permet obtindre un Certificat de Professionalitat de Nivell 2,  i és una acreditació que es pot convalidar per un Cicle Formatiu. Una titulació especialment interesant per persones joves que desitgen orientar el seu futur professional al món de la cuina.

El curs té una durada de 850h i es desenvoluparà fins al 13 de setembre en horari de 15.00 a 21.00h. de dilluns a divendres i l'aulari dels Centre de Formació “Taronja” i instal·lacions de Gurmet Catering, a Picanya. 

Si és del vostre interés adreceu-vos a l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Picanya (Tf. 961594460 - Av. Sanchis Guarner - 2)

 

cartell_curs_cuina_2024_ultimes_places