expo_juan_perez_chorrot
27 de de setembre de 2019
L'artista Juan V. Pérez Chorro exposa "Retails del meu espai-temporal"
Del 25 d'octubre al 3 de novembre a la Sala d'Exposicions

L'artista Juan V. Pérez Chorro presenta a la Sala d'Exposicions un recull dels seus darrers treballs sota el nom de "Retails del meu espai-temporal".

Un treball que es va gestar sobre un treball fotogràfic de final de curs, per a un màster de disseny industrial realitzat pel seu fill Juan Perez Garnica baix el títol : Pieces of my space-time (Image and Text). A partir d'ací l'autor va decidir desenvolupar la idea transformant-la en una mena de “Travelling cinematogràfic” perquè la creació de molts quadres ací exposats corresponen a un recorregut personal per vivències en un temps i un espai concrets.

Amb este projecte l'autor ha recuperat treballs anteriors, ha pintat amb acrílic i oli “trossos” d´altres obres actualitzant alguns temes amb l´aquarel.la, la creta, el llapis compost i el collage, tot i aconseguint d´aquesta manera que técniques que nomes contenplava per a fer esbossos, siguen ara també protagonistes. Unes quantes frases rescatades del format original situades junt als quadres donen sentit i uniformitat a l´exposició.

Esta mostra romandrà  a la Sala d'Exposicions del 25 d'octubre al 3 de novembre en horari de dilluns a dissabte de 18.00 a 20.00H i diumenges i festius d'1 a 14’00h,

expo_juan_perez_chorrot

Galeries relacionades
Notícies relacionades